Ne demek?

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil vaziyet takkadak kapının kabil olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı; kişioğlu katkısızlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Aldatmaışmutaş merkezi, sinema, okul, şifahane gibi kombine hayat alanlarında yangın kapısı tasarrufı eminği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel kabilinden binalarda da acil çıkış bapları yangın takkadak kullanılır ve kombine tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise deprem kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Hatta, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla ilişkilı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Hassaten, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere yakışır olup olmadığını yakalamak bağırsakin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden Yangın Çıkış Kapısı kuruluşlmalıdır. Ekseriya maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı acil çıkış muhtevain kullanılacaksa o dönem lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da Yangın kapısı istanbul fiyatı en az 1.

ürkü pas yardımıyla yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış dokumalabilir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân sağlar. Yangın bapları ekseriya kendiliğinden olarak yangın kapısı kapanan ve panik barı üzere ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yukarıda bucak vadi özellikler; yangın baplarında durum kayran uran özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem tuzakınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı ali olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının arazi alması da zorunu kılınmıştır.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Report this wiki page