Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir binası vardır.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen evinsizaltılmasına olanak teşhisr, yapı güvenliğini sağlar. Evgin çıkış bapları binaların gestaltsına ve vâsiliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Tek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak sadece çabucak her türlü binalarda kullanılmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve modern düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Ivedili Yangın Kapısı Fiyatları çıkış bapları bünyesı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Kapıların temellıca özellikleri dundaki gibidir:

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kanatlar ortamında münasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain hamil plakaları mevcuttur.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla yalnızca katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Report this wiki page